Чистење гробно место

800.00 ден1,000.00 ден

Услугата чистење на гробно место опфаќа целосно чистење и уредување на местото, прво се слика моменталната состојба и од кога ќе се изврши чисење и уредување се праќаат слики на нарачателот за да го  види пред и после чистење местото.

Со секоја нарачка се положува и букет со Хризантема.

Исчисти